Over ons

Autobedrijf Flevocenter

20+ jaar ervaring
in Auto Services.

Autobedrijf Flevocenter is een autobedrijf in Lelystad dat al ruim 20 jaar meedraait in deze branche en daarmee hebben we ruim bewezen dat we een ruime expertise hebben opgebouwd in al die tijd om uw auto vakkundig te onderhouden en repararen. Door de kleinschaligheid van ons bedrijf zijn de kosten bij ons over het algemeen lager dan bij de dure concurrenten die veel overhead hebben en dit gaat natuurlijk niet ten koste van onze kwaliteit.
Wij vinden het belangrijk dat we een persoonlijke service kunnen verlenen aan onze cliënten en daarmee een duurzame relatie aangaan. Wij beschikken over een professionële werkplaats en uitgebreide apparatuur. Door onze langdurige ervaring en deskundigheid proberen we altijd en voor iedereen een goede kwaliteit te leveren.

Bij Autobedrijf Flevocenter kunt u terecht voor onderhoud, reparatie aan de meest gangbare automerken. Tevens beschikken wij over uitgebreide ervaring met voorbewerking en de allround garage voor onderhoud, reparatie, apk service, bandenservice.

Kortom we kunnen u overal bij helpen met onze 20 jaar aan ervaring. Wij zijn een klein bedrijf dat altijd persoonlijke service en aandacht heeft voor al onze klanten.

Over ons